2011-05-18

BELGIË - KNOKKE-HEIST - Het Internationaal Fotofestival Knokke–Heist 2011


Het Internationaal Fotofestival Knokke–Heist is dit jaar aan zijn 33ste editie toe en biedt opnieuw een verrassend rijk en gevarieerd overzicht op internationale fotografie.

Diversiteit is een belangrijke drijfveer voor het festival. Jaarlijks staan internationale en Belgische topfotografen op het programma, gekoppeld aan exposities van opkomende jonge fotografen.

Het Festival vindt plaats op verschillende locaties in de gemeente Knokke-Heist. De hoofdlocaties zijn een tentoonstellingspaviljoen dat wordt gebouwd op het strand, ter hoogte van het Rubensplein, én het Cultuurcentrum Knokke-Heist.

De verschillende tentoonstellingen van het festival zijn makkelijk bereikbaar. Met een stadsplan in de hand kan elke bezoeker op een aangename manier de volledige tentoonstelling bezoeken, gekoppeld aan een heerlijke wandeling doorheen de kustgemeente. Het Fotofestival 2011 maakt van Knokke-Heist een uitgelezen plek waar liefde voor verfijnde kunst samengaat met genieten van alles wat Knokke-Heist te bieden heeft: natuurwandelingen, strand, gastronomie, shopping, puur genieten.

Het thema van 2011 is Future Portraits. Het festival zoomt in op theatrale portretfotografie en de manier waarop hedendaagse media worden ingezet om dit genre nieuw leven in te blazen.


Cultuurcentrum Knokke-Heist       10.04.2011 - 13.06.2011


Website & bron : Het Internationaal Fotofestival Knokke–Heist

Website : Knokke-Heist

FIC123.BE een website met info en cultuur.